Apartmani Danilović - Dobrodošli

O nama

O nama - Apartmani Danilović

Definicija odmora

O nama. Apartmani Danilović su relativno mlad ugostiteljski objekat na Zlatiboru. Bez obzira na tu činjenicu, upustili smo se u ugostiteljstvo kao da imamo decenijsko iskustvo. Naši apartmani su na brižljivo odabranoj lokaciji, lako ih je pronaći i kada ih jednom pronadjete, našli ste mesto za odmor, na našoj najlepšoj planini zauvek. Sačuvajte ovo mesto u uspomenama i sećanju, da bi Vas opet ugostili.

Apartmani Danilović

Za Vas samo gostoprimstvo

Shvatili smo da je u ovom poslu najvažnije voleti ljude, prirodu i uvek uspostaviti pošten odnos i sa jednom i sa drugom stranom. Vodjeni tim principima nudimo Vam aprtmane spremne da ispune svako Vaše očekivanje u pogledu kvalitetno provedenog vremena na odmoru, unutar naših apartmana, ali i u prirodi.

O nama - Apartmani Danilović

Poklonite nam Vaše poverenje

A mi ćemo uzvratiti strpljenjem, ljubavlju prema zadovoljenju Vaših potreba. Veoma dobro znamo da se na odmor, pogotovu na planinu, ne ide tako često i da je svaki trenutak dragocen. Zato smo se potrudili da se smestimo u centru Srbije, na najlepšem mogućem mestu i da budemo pristupačni turistima iz cele Srbije, ali i iz inostranstva. Svi ste dobrodošli!

Apartmani Danilović

Parking mesta

Za naše goste smo obezbedili parking mesta ispred zgrade, tako da je Vaš ljubimac na četiri točka uvek bezbedan i siguran, u svako doba dana i noći. Parking i sama zgrada je okružena ogradom i kapijom, koja može da se zaključa po potrebi.

Apartmani Danilović

Ostavite kofere

Obucite kupaće kostime i bade mantile i prepustite se čarima Spa centra. Opremljen je saunom, djakuzi kadom, toplim ležaljkama i tuševima. Dozvolite svakom delu Vašeg tela i duha da se opusti. A posle toga se možete raspakovati i početi odmor iz snova.

Naše usluge

Prilagodjene su Vašim cenjenim potrebama i Vašem dragocenom vremenu u danima odmora.

Spremanje hrane

Kuhinja je opremljena svim elementima zaq spremanje kvalitetnih obroka.

Komfor

Dnevna, spavaća soba i kupatilo pružaju dovoljan komfor za klijente i njihove porodice.

Terasa

Na kojoj se mogu servirati obroci ili samo uživati u pogledu na predele Zlatiborske prirode. Iskoristite sve naše usluge.

Kontakt

Pozovite nas u bilo koje doba i rezervišite Vaš odmor u Apartmanima Danilović

IMG-dfedb2d1a025440d890e2887c756925c-V

Gorana

064 2322316

Darko

060 0632434

Živan

0641481456

Zadovoljni klijenti

Dugo ću pamtiti ovaj odmor na Zlatiboru. Otišla sam sa svojom porodicom, suprogom i dvoje male dece. Mir, tišina, Spa centar, deca su spavala kao nikad, pa smo se ni mi odmorili. Apartmani za svaku pohvalu, sve je kako treba.

5/5

Martina Pavlović

Mi dolazimo iz Vojvodine gde je sve ravno. Iskoristili smo odmor za duge šetnje, spremimo hranu u apartmanu ujutru, pa na put. Uveče Spa centar. Prelepo, dolazimo opet, sigurno, jer su apartmani prevazišli naša očekivanja i veoma smo zadovoljni.

5/5

Jovan Kostreš

Moja supruga i ja smo penzioneri. Apartmani Danilović su imali razumevanja i ponudili nam najbolju cenu da pobegnemo od beogradske gužve i haosa, pogotovo za starije ljude. Apartmani su idealni za sve, hranu, odmor i higijenu. 

5/5

Pavle Nenadović